صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع آبگوشت یا آب گوشت arrow آب پیازک یا اشکنه شیرازی -

آب پیازک یا اشکنه شیرازی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع آبگوشت یا آب گوشت- از آب پیازک یا اشکنه شیرازی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

اشکنه,آبگوشت شیرازی,اشکنه شیرازی

آب پیازک یا اشکنه شیرازیمواد لازم برای آشپزی آکا :پیاز چند عدد, روغن, ماست, تخم مرغ, شنبلیله, نعناع خشک, نمک و زردچوبه طرز تهیه:پیازها را خلال کرده در روغن سرخ می کنند, وقتی که رنگ پیازها طلایی شد, زردچوبه را روی آن ریخته, کمی هم می زنند. سریع تفت می دهند تا سبزی ها نسوزد و مقداری آب و نمک به آن اضافه می کنند و می جوشانند وقتی آب پیازک حاضر شد, آن را روی نان خرد کرده ریخته, به صورت ترید مصرف می کنند.اگر خواستند تخم مرغ به آن اضافه کنند, قبل از آماده شدن,تخم مرغ ها را در ظرفی به هم زده و یا



ادامه مقاله آب پیازک یا اشکنه شیرازی



برچسب ها: آبگوشت شیرازی. اشکنه شیرازی. آب پیازک. غذای شیرازی.