آبگوشت هویج -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع آبگوشت یا آب گوشت- از آبگوشت هویج بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

آبگوشت,هویج

طرز تهیه آبگوشت هویجمواد لازم برای آشپزی آکا :گوشت گوسفند  -  ۵۰۰ گرمنخود -  ۱۲۰ گرملپه - ۱۲۰ گرمهویج  -  ۱۲۰ گرمسرکه  -  قدریشیره -   قدریسیر  -   قدرینعناع -   قدریبرنج  -   قدریادویه  -   قدرینمک  -   قدری طرز تهیه :گوشت نخود و لپه را بار کنید. نیم پز که شد هویج را پوست کنده، حلقه حلقه بریده برویش بریزید. سپس سرکه شیره و نمک و ادویه و کمی برنج رویش ریخته در صورت تمایل، نعناع و سیر داغ هم بدان بیفزائید.



ادامه مقاله آبگوشت هویج



برچسب ها: هویج.