صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع آبگوشت یا آب گوشت arrow اشکنه کدو و بادمجان - آشپزی آکا

اشکنه کدو و بادمجان - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع آبگوشت یا آب گوشت- از اشکنه کدو و بادمجان بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

اشکنه,کدو,بادمجان

--    اشکنه یکی از غذاهایی است که از دیرباز در ایران طبخ می‌شده است. این غذا با توجه به موادی که در آن به کار می‌رود بسیار متفاوت است. گاه سبک و گاه سنگین‌تر است. شما می‌توانید با توجه به ذائقه و رژیم غذایی خود مواد داخل آن را تغییر دهید. مواد لازم:‌برنج خشک:‌ 3 قاشق سوپ‌خوریلپه:‌ 2 قاشق سوپ‌خوریبادمجان:‌ یک عددکدو:‌ یک عددسیر: 3 حبهپیاز: ‌2 عددتخم‌مرغ: 2 عددپیازچه تره و جعفری:‌ یک فنجان  طرز تهیه:بدین ترتیب است که کدو و بادمجان را به قطعاتی به اندازه حب



ادامه مقاله اشکنه کدو و بادمجان



برچسب ها: کدو. بادمجان.