صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع آبگوشت یا آب گوشت arrow نکاتی برای آبگوشتی لذیذ - آشپزی آکا

نکاتی برای آبگوشتی لذیذ - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع آبگوشت یا آب گوشت- از نکاتی برای آبگوشتی لذیذ بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

آبگوشت,گوشت

آشپزی - انواع آبگوشت - نکاتی برای آبگوشتی لذیذ          آبگوشت از غذاهایی است که برای این که طعم بهتری داشته باشد باید زمان پختش را طولانی‌تر کرد. هر چه حرارت ملایم‌تر و زمان پخت بیشتر باشد، آبگوشت خوشمزه‌تر خواهد بود...اجزای اصلی این غذا گوشت و حبوبات هستند و با توجه به اقلیم ناحیه‌ای که این غذا در آنجا پخت می‌شود، سایر مواد غذایی به آن اضافه خواهد شد؛  مثلاً شمالی‌ها در آبگوشتشان سیر می‌ریزند و کرمانی‌ها آن را با زیره طعم‌دار می‌کنند اما وجود گوشت و حبوبات وجه تشابه تمام آبگوشت‌هاست. البته



ادامه مقاله نکاتی برای آبگوشتی لذیذ



برچسب ها: گوشت.