صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع آبگوشت یا آب گوشت arrow نکاتی برای تهیه آش و آبگوشت -

نکاتی برای تهیه آش و آبگوشت -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع آبگوشت یا آب گوشت- از نکاتی برای تهیه آش و آبگوشت بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

طرز تهیه :برای تهیه آش و آبگوشت به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید :نکته حساس در تهیه انواع آش جا افتادن آنست کلیه آشها باید کاملا پخته شده و جا بیافتند و بطور کلی وقتی حبوبات آش پخته شد باید برنج یا رشته آنرا ریخت و بعد از پخته شدن برنج یا رشته سبزی آش را اضافه نمود و باید توجه نمود وقتی برنج یا رشته لعاب انداخت حرارت آش باید کاملا ملایم باشد و آش را باید گاهی بهم زد که ته نگیرد . به تمام آشها می توانیم یک قاشق زرد چوبه بزنیم .آبگوشت یکی از غذا های اصیل ایرانی است که با دقت و توجه میتوان آنرا با



ادامه مقاله نکاتی برای تهیه آش و آبگوشت



برچسب ها: