طرز تهیه اشکنه آلبالو -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع آبگوشت یا آب گوشت- از طرز تهیه اشکنه آلبالو بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

اشکنه,آلبالو,اشکنه میوه

طرز تهیه اشکنه آلبالومواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا آلبالو  500 گرمشکر  قدریپیاز  3 عددروغن  150 گرمشنبلیله  1 قاشق سوپخوریتخم مرغ  4 عددآرد سفید  2 قاشق سوپخوریزردچوبه  1 قاشق سوپخوریفلفل  مقدارینمک  مقداری طرز تهیه :پیاز را خرد کرده با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم تا طلائی شود آرد و شنبلیله را در پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم در صورت مصرف زرد چوبه آنرا اضافه می نمائیم ، بعد 3 تا 4 لیوان آب داخل آن میریزیم میگذاریم مایه چند جوش بزند باندازه کافی بآن نمک و فلفل میزنیم تخم مرغ



ادامه مقاله طرز تهیه اشکنه آلبالو



برچسب ها: آلبالو. اشکنه میوه. اشکنه آلبالو.