صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع آبگوشت یا آب گوشت arrow طرز تهیه دوغ پای غذای زاهدانی

طرز تهیه دوغ پای غذای زاهدانی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع آبگوشت یا آب گوشت- از طرز تهیه دوغ پای غذای زاهدانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

 یادتان باشد تفاوت عمده این غذا آن است که به جای آب، گوشت به کار رفته در این غذا با دوغ، پخته می‌ شود و همین باعث نامگذاری عجیب و غریب آن شده است یعنی دوغ پا. عادت‌ های غذایی زاهدانی ‌هاخرما در رژیم غذایی روزانه ی زاهدانی ‌ها سهم بسزایی دارد و غذایی معروف به چنگال را از این میوه شیرین تهیه می ‌کنند که جزو شیرینی ‌های شان است و آن را در ماه رمضان بیش از هر خوراکی دیگری تهیه کرده و می‌ خورند. بلوچ ‌های این شهر غذای شان را بیشتر با گوشت گوسفند می ‌پزند و دوغ، پای ثابت



ادامه مقاله طرز تهیه دوغ پای غذای زاهدانی



برچسب ها: دوغ پای. غذا. غذای زاهدانی. زاهدان. دوغ.