صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای افغانی arrow منتو غذای افغانی -

منتو غذای افغانی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای افغانی- از منتو غذای افغانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

افغانی

مواد لازم برای آشپزی آکا ۱-  گوشت سرخی یک کیلو ( گاو، گوساله ) ۲-  پیاز دو کیلو ۳-  آرد ترمیده ، صفر سه، سه کیلو ۴-  روغن بقدر لازم ۵-  رب رومی دو سه قاشق کلان ۶-  دالنخود یک پیمانه  ۷- چکه ۵۰۰ گرام (با سیر و نمک حل کنید ) ۸- ادویه جات ( مرچ سیاه ،تخم گشنیز ، نعناع ) ۹- نمک ۱۰- مقدار سیر  مربوط  به  ذایقه شما ! خمیر منتو:۱- دوکیلو آرد را با نمک مقداری ۲۰ گرام روغن با آب شیر گرم خمیر نماید . بگذارید  استراحت نماید .۲- گوشت را شسته و  یخنی طبخ  نماید . گوشت باید به اندازه ی نرم گردد.  با دست



ادامه مقاله منتو غذای افغانی



برچسب ها: