کانلونی - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آموزش پخت انواع غذا با آکا- از کانلونی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

کانلونی,خمیر کانلونی

کانلونیگوشت را ورقه ورقه کرده چهار گوش چهار گوش تقریباً دو سانتی‌متر در دو سانتی‌متر می‌بریم. پیاز سرخ کرده را در ظرفی می‌ریزیم گوشت را با آن مخلوط کرده روی آتش...  مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا خمیر کانلونی  :  ۵۰۰ گرمگوشت مغز ران گوساله  :  ۷۵۰ گرمپیاز داغ عسلی  :  ۲.۵ قاشق سوپخوریفلفل سبز  :  ۱۰۰ گرمآرد سفید  :  ۱ قاشق سوپخوریکره  :  ۱۰۰ گرمرب گوجه فرنگی  :  ۲ قاشق سوپخوریپنیر پیتزا  :  ۱۰۰ گرمنمک  :   قدریفلفل  :   قدریطرزتهیهگوشت را ورقه ورقه کرده چهار گوش چهار گ



ادامه مقاله کانلونی



برچسب ها: خمیر کانلونی.