صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آموزش پخت انواع غذا با آکا arrow لیته بادمجان کبابی با آکا -

لیته بادمجان کبابی با آکا -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آموزش پخت انواع غذا با آکا- از لیته بادمجان کبابی با آکا بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

fd0044_400

طرز تهیه لیته بادمجان کبابی با آکابادمجان درشت              10 عددگل‌کلم متوسط                  نصفهویج بزرگ                   3 عددسیر                        20 حبهفلفل سبز                        کمینمک و زردچوبه        به مقدار لازمسرکه                  به مقدار لازمطرز تهیه:بادمجان‌ها را در فر یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم تا کاملا بپزند (مثل بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی).سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود.مواد لازم برای



ادامه مقاله لیته بادمجان کبابی با آکا



برچسب ها: