صفحه خانگی arrow آشپزی arrow آموزش پخت انواع غذا با آکا arrow طرز تهیه خورش ریحان با گوشت -

طرز تهیه خورش ریحان با گوشت -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت آموزش پخت انواع غذا با آکا- از طرز تهیه خورش ریحان با گوشت بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ریحان,خورش ریحان,خورشت ریحان با گوشت

گوشت را کمی درشت تر از گردو خرد کرده،می شوئیم و در ظرف مناسبی می ریزیم. پیاز سرخ کرده را داخل گوشت ریخته،ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم...مواد لازم :گوشت بی استخوان=500 گرمسبزی ریحان،نعناع،گشنیز،تره و جعفری=750 گرم(باید ریحان آن بیشتر باشد)بادنجان قلمی و کوچک یک اندازه=6 تا 8 عددروغن=250 گرمآبلیمو=2 قاشق غذاخوریزردچوبه یا رب گوجه فرنگی=بمقدار کمپیاز سرخ شده=2 قاشق سوپخورینمک و فلفل=بقدر کافیطرز تهیه:گوشت را کمی درشت تر از گردو خرد کرده،می شوئیم و در ظرف مناسبی می ریزیم. پیاز سرخ کرده را د



ادامه مقاله طرز تهیه خورش ریحان با گوشت



برچسب ها: خورش ریحان. خورشت ریحان با گوشت. خورش سبزیجات. خورشت گیاهی.