صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow آموزش پخت والک پلو -

آموزش پخت والک پلو -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از آموزش پخت والک پلو بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

والک , پلو

آموزش پخت والک پلووالک :گیاهی است پایا به ارتفاع 25تا 50 سانتی متر با پیاز کشیده به رنگ سفید مایل به زرد و دو یا سه برگ بیضوی شکل و نوک تیز ، ساقه ضخیم و گلدار آن کم و بیش سه وجهی است ..و در انتها به چتری شامل 15تا 25 گل ختم می شود .که هر کدام به پهنای 5/1 سانتی متر به شش گلبرگ سفید یا صورتی ختم می گردد .مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا والک* 500 گرمبرنج 4 پیمانهروغن به میزان لازمنمک به میزان لازمطرز تهیه:ابتدا برنج را بشویید و خیس کنید.والک ها را هم بشویید و کمی درشت خرد کنید. می ت



ادامه مقاله آموزش پخت والک پلو



برچسب ها: پلو.