صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow دستور پخت نخود پلو -

دستور پخت نخود پلو -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از دستور پخت نخود پلو بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

نخود پلو - انواع پلو و چلو - آموزش آشپزی

مواد لازم برای آشپزی آکا برای 6 تا 8 نفر:برنج=یک کیلونخود سبز=2 کیلوگوشت مغز ران=750 گرمرب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوریادویه=یک تا دو قاشق سوپخوریروغن=200 گرم یا یک پیمانهپیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوریطرز تهیه:گوشت را قیمه ای خرد می نماییم و می شوییم با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم. 2 تا 3 لیوان آب می ریزیم می گذاریم قیمه بپزد،بعد نخود را از پوست درمی آوریم در قیمه می ریزیم می گذاریم چند جوش بزند و نخود هم بپزد. رب گوجه فرنگی را با کمی نمک و فلفل و ادویه داخل آن می ریزیم می گذاریم آهسته بجوشد



ادامه مقاله دستور پخت نخود پلو



برچسب ها: پلو.