صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow مجبوس پلوی لبنانی - آشپزی آکا

مجبوس پلوی لبنانی - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از مجبوس پلوی لبنانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پلو,غذای لبنانی,مجبوس

آشپزی - انواع پلو - مجبوس پلوی لبنانیبرنج را آبکش کرده و کنار می گذاریم فیله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کرده و بعد در کره تفت می دهیم ( فیله ها را ابتدا با بیفتک کوب می کوبیم و بعد مزه دار می کنیم ) ...   مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا  برنج= 4 پیمانهفلفل دلمه ای= 2 عددگوجه فرنگی فیله شده= 4 عددپیازسرخ شده= 6 قاشق غذاخوریفیله مرغ= 500 گرمهل درسته= 1 قاشق مرباخوریزیره سیاه نیمه کوب= 1 قاشق مرباخوریپودرکاری= 1 قاشق مرباخوریدارچین= 1 قاشق مرباخوریزرچوبه= 1 ق



ادامه مقاله مجبوس پلوی لبنانی



برچسب ها: غذای لبنانی. مجبوس.