پاچه پلو شیراز -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از پاچه پلو شیراز بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پاچه پلو,پلوی شیرازی,شیرازی

پاچه پلو شیرازاین پلو.خوراکی است که در استان فارس مخصوص فصل زمستان وصبح ها مصرف می شود.مواد لازم برای آشپزی آکا برای 6 تا 8 نفر :برنج یک کیلوگوشت چر ( دم سینه ) 2/5 کیلولپه 250 گرمکشمش 250 گرمسرکه شیره به اندازه کافیزعفران به اندازه دلخواهطرز تهیه:برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی با هم مخلوط می کنند. گوشت را کف قابلمه یا دیگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روی آن ریخته، زعفران رابه آن اضافه می کنند. ظرف را روی چراغ با حرارت ملایم می گذارند و مقداری سرکه شیره را روی آنها می



ادامه مقاله پاچه پلو شیراز



برچسب ها: پلوی شیرازی. شیرازی.