صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow پخت آلبالو پلو با گوشت -

پخت آلبالو پلو با گوشت -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از پخت آلبالو پلو با گوشت بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

آلبالو پلو با گوشت - انواع پلو و چلو - آموزش آشپزی

مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا    برنج  1000 گرمآلبالو  2000 گرمشکر  2000 گرمگوشت بره  1500 گرمروغن  200 گرمزعفران  1 قاشق مرباخوریبادام  50 گرمپسته  50 گرمطرز تهیه :برنج را خیس کی میکنیم هسته آلبالو را می گیریم شکر را روی آلبالو می ریزیم ظرف آلبالو را ( که بهتر است لعابی باشد ) روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بطوریکه بعد از جوش آمدن یک ربع تا 20دقیقه تقریبا روی آتش بماند تا شربت کمی غلیظ شود ( برای آلبالوی لای پلو لازم نیست شربت بمرحله قوام آمدن برسد ). مربا را از روی آتش بر میداریم



ادامه مقاله پخت آلبالو پلو با گوشت



برچسب ها: