صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow پخت چلو جومبالایا -

پخت چلو جومبالایا -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از پخت چلو جومبالایا بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

چلو جومبالایا - انواع پلو و چلو - آموزش آشپزی

مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا    برنج  1 فنجانپیاز  1 عددسیر  1 لپهکره  قدریفلفل سیاه  قدرینمک  قدریفلفل هندی  قدریمیگو تاره  چند دانهگوجه فرنگی  250 گرمطرز تهیه :یک فنجان برنج صدری را مدت 13 دقیقه در قدری آب مخلوط با نمک بجوشانید و سپس بطریقه عادی آن را از چلو صافی بگذرانیدیکدانه پیاز درشت را پوست کنده ، همراه با یک لپه سیر خیلی ریز خرد کنید و در مقداری کره یا مارگارین کمی سرخ نمائید ، سپس 250 گرم گوجه فرنگی را قطعه قطعه کرده عصاره آنرا بگیرید و جداگانه در ظرفی حاضر بگذاریدبرنج جو



ادامه مقاله پخت چلو جومبالایا



برچسب ها: