پخت دمی باقلا -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از پخت دمی باقلا بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

دمی باقلا - انواع پلو و چلو - آموزش آشپزی

مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا    برنج  1000 گرمباقلا  750 گرمپیاز  4 عددروغن  200 گرمزردچوبه  3 قاشق مرباخوریکشمش  250 گرمطرز تهیه :پیاز را خرد کرده با روغن سرخ میکنیم تا طلائی شود زردچوبه را در آن یک تفت میدهیم 4 تا 5 لیوان آب در آن میریزیم باقلا را تمیز کرده میشوئیم و داخل ظرف پیاز میریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک بآن اضافه مینمائیم میگذاریم باقلا نیمه پز شود برنج را می شوئیم با 4 تا 5 لیوان آب مخلوط باقلا مینمائیم بهم میزنیم و حرارت را ملایم میکنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخی



ادامه مقاله پخت دمی باقلا



برچسب ها: