پخت دمی والک -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از پخت دمی والک بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

دمی والک - انواع پلو و چلو - آموزش آشپزی

مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا    برنج  1000 گرموالک  1000 گرمروغن  200 گرمطرز تهیه :برنج را مثل کته می پزیم والک را بعد از تمیز کردن و شستن خرد میکنیم وقتی آب کته کمی کشیده شد والک را با آن مخلوط میکنیم و مثل کته ساده دم می نمائیم و موقع کشیدن کمی کره آب کرده روی آن میدهیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیستطرز دم کردن کته ساده :به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم ، بار کرده زیرش را آتش می کنیم ، همینکه آب جوش امد با احتیاط کفگیر را داخل آن



ادامه مقاله پخت دمی والک



برچسب ها: