پخت پلو اروپایی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از پخت پلو اروپایی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پلو اروپایی - انواع پلو و چلو - آموزش آشپزی

مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا    برنج  750 گرممیگو تاره  400 گرمگوشت سینه مرغ بدون پوس  400 گرمروغن  250 گرمفلفل سبز دلمه ای  2 عددفلفل قرمز دلمه ای  2 عددپیاز ریز سفید  250 گرمرب گوجه فرنگی  2 قاشق سوپخوریپودر کاری  1 قاشق سوپخوریفلفل  قدرینمک  قدریطرز تهیه :برنج را مطابق دستور کته ساده طبخ و یا پلوی آبکشی آبکش مینمائیم فلفل ها را بشکل مکعب خرد مینمائیم پیاز را پوست میکنیم ، فلفل و پاز را در نصف از روغن سرخ میکنیم ( بقیه روغن برای طبخ برنج است ) بعد رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب



ادامه مقاله پخت پلو اروپایی



برچسب ها: