صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow پلو قبولی - آشپزری آکا

پلو قبولی - آشپزری آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از پلو قبولی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پلو قبولی,پلو گوشت

آشپزی - انواع پلو - پلو قبولیگوشت و نخود و پیاز خام را می گذاریم تا بپزد برنج را خیس کرده و کمی نمک می زنیم، سیر را با زردچوبه کوبیده و کمی سرخ می کنیم. گوشت پخته، برنج، پیاز داغ، نخود ...مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا ▪ گوشت: ۵۰۰ گرم؛▪ برنج: ۵۰۰ گرم؛▪ نخود خیس کرده: ۲ لیوان؛▪ سیر: ۱ بوته؛▪ پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری؛▪ روغن یا کره حیوانی: ۲ قاشق غذاخوری؛▪ پیاز خام: ۱ عدد؛▪ خرما: ۱۰ تا ۱۲ عدد؛▪ نارنج: ۳ عدد؛● ادویه (شامل: هل، تخم گشنیز، میخک، زعفران، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل):



ادامه مقاله پلو قبولی



برچسب ها: پلو گوشت.