صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی-

پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی-

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پلو گوشت,چلو گوشت,پلو

پلو گوشت با هویج و نخودفرنگیپیاز را به صورت خلال خرد کرده و با کمی روغن ان را تفت دهید سپس قطعات گوشت را به آن اضافه کنید و همراه با پیاز و کمی زرچوبه تفت دهید...مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا برنج=400 گرمنخودفرنگی پخته=1 لیوانهویج رنده شده=4 عددروغن مایع=به مقدار لازمگوشت بدون استخوان=نیم کیلو(مکعبی خرد شده)پیاز=3 عددرشته پلویی=1 لیواننمک و فلفل و ادویه=به مقدار لازمطرز پخت:1. پیاز را به صورت خلال خرد کرده و با کمی روغن ان را تفت دهید سپس قطعات گوشت را به آن اضافه کنید و همرا



ادامه مقاله پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی



برچسب ها: چلو گوشت. پلو.