صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow پودینگ‌ برنج‌ - آشپزی آکا

پودینگ‌ برنج‌ - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از پودینگ‌ برنج‌ بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پودینگ,برنج

آشپزی - انواع پلو - پودینگ‌ برنج‌در ابتدا شیر و وانیل‌ را با شیره‌ انگور مخلوط نموده‌ و برنج‌ را در آن‌ ریخته‌ و روی‌ حرارت‌ می‌گذاریم‌ تا برنج‌ کاملا پخته‌ شود.سپس‌ کره‌ و جوز هندی‌ رنده‌ شده‌ را به‌ آن‌ اضافه‌...مواد لازم برای آشپزی آکا ▪ شیر:۷۵۰ سی‌سی‌▪ شکر:۲۵ گرم‌▪ وانیل‌:۱ قاشق‌ چای‌خوری‌▪ برنج‌ خیس‌ خورده‌:۷۵ گرم‌▪ کره‌:۱۰ گرم‌▪ شیره‌ انگور:۱۰۰ گرم‌▪ جوز هندی‌:به‌ مقدار لازم‌ ‌● طرز تهیه‌:در ابتدا شیر و وانیل‌ را با شیره‌ انگور مخلوط نموده‌ و برنج‌ را در آن‌ ریخته‌ و روی‌ حرا



ادامه مقاله پودینگ‌ برنج‌



برچسب ها: برنج.