صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow روش تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد

روش تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از روش تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

روش تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد - آکا

 مواد مورد نیاز :برنج نیم دانه : 250 گرمشکر : 250 گرمهل : 10 گرمشیر : 2 لیترزعفران : در صورت دلخواه  کمیروش تهیه :برنج نیم دانه را 2-3 ساعت خیس کنید ، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد...  مواد مورد نیاز :برنج نیم دانه : 250 گرمشکر : 250 گرمهل : 10 گرمشیر : 2 لیترزعفران : در صورت دلخواه  کمیروش



ادامه مقاله روش تهیه دیگچپه غذای سنتی مشهد



برچسب ها: دیگچه. طرز تهیه دیگچه. غذای سنتی. غذای سنتی مشهد. طرز تهیه دیگچه سنتی.