صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow ته چین قارچ و بادنجان برای کسانی که مرغ دوست ندارند

ته چین قارچ و بادنجان برای کسانی که مرغ دوست ندارند

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از ته چین قارچ و بادنجان برای کسانی که مرغ دوست ندارند بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ته چین قارچ و بادنجان برای کسانی که مرغ دوست ندارند

ته چین جزو غذاهای بسیار خوش طعم و اصیل ایرانی است و این ته چین هم مخصوص کسانی است که گوشت و مرغ اصلا دوست ندارند.ته چین ها برای من یه نوع غذای رژیمیه چون برش می خوره و موقع خوردن به دو تا برش قناعت می کنم ولی وای از زمانی که برنج با خورشت داشته باشیم بشقابو تا کله پر می کنم کلی هم خورش روش می ریزم و بعد از آخرین قاشق عذاب وجدانه دست از سرم برنمی داره.من چند وقتیه که بادنجونو بعد از برش , یا بخار پز می کنم یا تو آب می پزم حالا شما هم اگه دوست داشته باشید غذاتون رژیمی باشه می تونید اینکارو انجام ب



ادامه مقاله ته چین قارچ و بادنجان برای کسانی که مرغ دوست ندارند



برچسب ها: ته چین بادنجان. ته چین قارچ. ته چین قارچ و بادنجان. انواع ته چین. طرز تهیه.