طرز پخت کته -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از طرز پخت کته بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

کته - انواع پلو و چلو - آموزش آشپزی

مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا    برنج  4 فنجاننمک  1 قاشق مرباخوریروغن  2 قاشق سوپخوریطرز تهیه :مثل چلو پخته میشود منتهی برنج را قدری نرمتر بعمل میاورند و مثل دمی بار میکنندطرز دم کردن کته ساده :به ازای هر یک کیلو برنج دو کیلو آب و کمی نمک نرم ، بار کرده زیرش را آتش می کنیم ، همینکه آب جوش امد با احتیاط کفگیر را داخل آن هم زده اگر مغز برنج نپخته بود ، کمی دیگر آب در آن می ریزیم برای کته آب بیشتری نیاز است تا برنج قدری نرمتر بعمل آید. پس از تمام شدن آب اطراف برنج را بشکل مخروط ب



ادامه مقاله طرز پخت کته



برچسب ها: پلو.