صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow طرز پخت ته‌چین لبو

طرز پخت ته‌چین لبو

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از طرز پخت ته‌چین لبو بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

 اول با کمی روغن پیاز داغ را آماده کنید و فیله‌ی مرغ را با زعفران و نمک و کمی کره بپزید بعد برنج را آبکش کرده، کمی زنده‌تر بردارید. مواد لازم ماست             یک لیوان تخم مرغ          3 عددلبو                   4 الی 5 عدد بدون رگ و ریشه و پررنگ ارغوانی - رنده شدهآب



ادامه مقاله طرز پخت ته‌چین لبو



برچسب ها: آموزش آشپزی. انواع پلو. انواع چلو. لبو. ته چین.