صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow طرز تهیه اسفناچ پلو

طرز تهیه اسفناچ پلو

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از طرز تهیه اسفناچ پلو بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

اسفناج, اسفناج پلو, طرز تهیه

را به مخلوط گوشت افزوده و کاملا مخلوط می کنیم . ترشی و ادویه و نمک غذا را باب میل خود اندازه می کنیم.مواد لازم :  اسفناج : 1 الی 1/5 کیلوگوشت چرخ کرده : 300 گرمبرنج : 3 پیمانهپیاز : 2 عدد بزرگلپه : 1 فنجانآب نارنج غلیظ : نصف فنجانسیر : 3 حبهرب گوجه فرنگی : 1 ق غسس انار یا رب انار رقیق به دلخواه : 1 ق غزعفران آبکرده، نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، آویشن،  پودر سیر.روغن سرخ کردنیطرز تهیه :اسفناج را خرد کرده، حدود نصف لیوان از آن را کنار گذاشته و باقی را با نصف فنجان آب در قابلمه می پزی



ادامه مقاله طرز تهیه اسفناچ پلو



برچسب ها: اسفناج پلو. طرز تهیه. طرز تهیه اسفناج پلو. پلو. انواع پلو.