صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow طرز تهیه قیسی پلو -

طرز تهیه قیسی پلو -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از طرز تهیه قیسی پلو بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

زردآلو

قیسی پلومواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا روغن : 3 قاشق سوپخوریقیسی : یک فنجاننمک ، فلفل : به مقدار دلخواهجوز هندی : نصف قاشق چایخوریبرنج : 500 گرمگوشت : 500گرمآب : دو لیتردارچین : یک قاشق مرباخوریکره آب شده : نیم فنجانطرز تهیه :گوشت را قطعه کرده آنرا با کره و کمی ادویه قدری سرخ کنید . سپس به آن آب اضافه کنید تا خوب بپزد ، آنگاه قیسی را در کره سرخ کرده آنگاه برنج را که پخته اید موقع آبکش نصف آن را دیگ ریخته و گوشت پخته شده و قیسی روی برنج ریخته و آنگاه بقیه برنج



ادامه مقاله طرز تهیه قیسی پلو



برچسب ها: