صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow طرز تهیه گشنیز پلو -

طرز تهیه گشنیز پلو -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از طرز تهیه گشنیز پلو بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

گشنیز,گشنیز پلو,پلو سبزی

طرز تهیه گشنیز پلواین پلو یکی از پلوهای سنتی شیرازی می باشد که عطر و طعم بسیار مطبوعی داردمواد لازم برای آشپزی آکا برای 6 تا 7 نفر :برنج یک کیلوگرم گوشت قلقلی سرخ‌شده نیم کیلوگرم گشنیز خرد شده یک کیلوگرم روغن و نمک و برگ کاهو به میزان لازمتخم گشنیز آسیاب‌شده دو قاشق غذاخوریطرز تهیه :برنج را خیس کرده، آبکش می‌‌کنیم. ته قابلمه برگ‌های کاهو گذاشته، سپس لابه‌‌لای برنج، گشنیز و گوشت قلقلی ریخته (مقداری از گوشت را برای تزئین نگه‌ می‌‌داریم) و برنج را دم می‌کنیم و در اواخر طبخ برنج کمی گشنیز خشک



ادامه مقاله طرز تهیه گشنیز پلو



برچسب ها: گشنیز پلو. پلو سبزی.