صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow طرز تهیه هویج پلوی شیرازی -

طرز تهیه هویج پلوی شیرازی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از طرز تهیه هویج پلوی شیرازی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

هویج پلو,شیرین پلو,پلوی شیرازی

طرز تهیه هویج پلوی شیرازیهویج ‌پلو از جمله پلوهای مخلوط قدیمی است که معمولا آن را با هویج فرنگی‌ای که رنگ نارنجی تیره‌‌تری دارد، می‌پزند تا پلو ظاهر خوش‌رنگ و لعاب‌تری داشته باشد.مواد لازم برای آشپزی آکا برای 6 تا 8 نفر:- هویج یک کیلوگرم- برنج یک کیلوگرم یا 6 پیمانه- شکر 200 گرم یا یک لیوان- روغن مایع سرخ‌کردنی 6 قاشق سوپ‌خوری- گوشت چرخ کرده 500 گرم- زعفران ساییده شده یک قاشق چای‌خوری و مقداری اضافی برای روی برنج- پیاز متوسط یک عدد- دارچین نصف قاشق سوپ‌خوری- نمک به میزان لازمطرز تهیه:1.



ادامه مقاله طرز تهیه هویج پلوی شیرازی



برچسب ها: شیرین پلو. پلوی شیرازی. شیرازی.