صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow طرز تهیه پلوی آلو و اسفناج

طرز تهیه پلوی آلو و اسفناج

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از طرز تهیه پلوی آلو و اسفناج بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

انرژی کل این غذا 4500 کیلو کالری است که اگر آن را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید چیزی در حدود 560 کیلوکالری می‌شود.    مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:برنج                                          4 پیمانه (600 گرم)اسفناج    &



ادامه مقاله طرز تهیه پلوی آلو و اسفناج



برچسب ها: آلو پلو. پلوی آلو اسفناج. پلوی اسفناج. پلو. آشپزی.