صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow طرز تهیه پلوی چکدیرمه ترکمنی -

طرز تهیه پلوی چکدیرمه ترکمنی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از طرز تهیه پلوی چکدیرمه ترکمنی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

چکدیرمه,استانبولی,ترکمنی

طرز تهیه پلوی چکدیرمه ترکمنیاین نوع غذا از نظر پخت و مواد آن، نزدیک به استامبولی پلو در نزد فارس ها است. غذایی است، چرب و خوشمزه که غذای سنتی ترکمن محسوب می شود...مواد لازم برای آشپزی آکا براى تهیه‌ چکدیرمه برای چهار نفر:برنج: 800گرمروغن: بین 130 تا 150 گرمگوشت گوساله یا بره‌ی شش ماهه با استخوان: 400 گرم (یا 400 گرم گوشت مرغ)پیاز: یک عدد متوسطرب گوجه‌فرنگی: 3 یا 4 قاشق غذاخورینمک: به مقدار لازمهمراه غذا: ماست،ترشی، سبزیجات و سالاد طرز تهیه:ابتدا روغن را در دیگ ته‌گرد چدنی می‌



ادامه مقاله طرز تهیه پلوی چکدیرمه ترکمنی



برچسب ها: استانبولی. ترکمنی. پلوی سنتی.