طرز تهیه ته چین به

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از طرز تهیه ته چین به بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ته چین, طرز تهیه ته چین, ته چین به

عطر به، این غذای پاییزی را مطبوع کرده است.مواد لازم برای هشت نفربه : 500 گرمسینه مرغ پخته‌شده : 300 گرمبرنج : دو پیمانهزعـفران حل کرده : دو قاشق سوپ‌خوریدارچین : یک قاشق سوپ‌خوریماست : یک پیمانهتخم‌مرغ : سه عددنمک و فلفل : به میزان لازمروغن زیتون : دو قاشق سوپ‌خوریماست چکیده : نصف پیمانهکره : 25 گرمطرز تهیه :برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کرده‌ایم، داخل آب جوش ریخته و وقتی نیم‌پز شد، آبکش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.سپس سینه مرغ را ریش̴



ادامه مقاله طرز تهیه ته چین به



برچسب ها: طرز تهیه ته چین. ته چین به. به. طرز تهیه ته چین به. غذاهای فصلی.