صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow طرز تهیه ته چین گوجه و بادنجان

طرز تهیه ته چین گوجه و بادنجان

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از طرز تهیه ته چین گوجه و بادنجان بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

روش تهیه ته چین گوجه و بادنجان - آکا

(اگر تمایل به استفاده از گوشت در این غذا داشتید می‌توانید از گوشت ریش‌شده داخل گوجه و بادنجان استفاده کنید. ولی بدون گوشت هم غذای لذیذی خواهد شد).ته‌چین گوجه و بادنجان، هم ظاهر قشنگی دارد و هم خوشمزه است و هم غذایی کامل بویژه برای استفاده‌کنندگان از رژیم غذایی گیاهی به شمار می‌رود. تهیه و طبخ آن، کم‌هزینه هم هست.مواد لازم :برنج : 2 استکانماست : 200 گرمتخم مرغ : 1 عددزعفران حل شده : یک قاشق غذاخوریبادمجان : 3 عددگوجه‌فرنگی : 2 عددپیازداغ : یک قاشق غذاخورینمک و زردچوبه و فلفل : به مقدار لازمروغن و



ادامه مقاله طرز تهیه ته چین گوجه و بادنجان



برچسب ها: ته چین. طرز تهیه. طرز تهیه ته چین. طرز تهیه ته چین بادنجان. گوجه فرنگی.