صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع پلو و چلو arrow طرز تهیه ته چین گوشت -

طرز تهیه ته چین گوشت -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع پلو و چلو- از طرز تهیه ته چین گوشت بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ته چین

طرز تهیه ته چین گوشت گوشت را میپریم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم...مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا    برنج  1000 گرمگوشت گوسفند  2000 گرمماست ساده کم چرب  1000 گرمزعفران  2 گرمروغن  250 قاشق مرباخوریتخم مرغ  6 عددنمک  قدریطرز تهیه :گوشت را میپریم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم ماست را بهم میزنیم نصف از زعفران سائیده حل شده در آبجوش



ادامه مقاله طرز تهیه ته چین گوشت



برچسب ها: