صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای عربی arrow فلافل لبنانی - آشپزی آکا

فلافل لبنانی - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای عربی- از فلافل لبنانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

فلافل,غذای لبناني

فلافل لبنانیباقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه... مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا 380 گرمباقلای خشک380 گرمنخود2 حبه درشتسیر کوبیدهیک عدد درشتپیاز( ریز خرد شده)4 عدد بزرگپیازچه( ریز خرد شده)یک عدد( ریز خرد شود)فلفل سبز قلمی تندیک قاشق غذاخوریبیکینگ پودر3 قاشق غذاخوریآردیک فنجانجعفری خرد شدهیک قاشق مرباخوریپودر تخم گشنیز5/1 قاشق مرباخوریپودر زیره سبزبه انداز



ادامه مقاله فلافل لبنانی



برچسب ها: غذای لبناني.