صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای عربی arrow کیبه عربی (غذای سنتی لبنان) -

کیبه عربی (غذای سنتی لبنان) -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای عربی- از کیبه عربی (غذای سنتی لبنان) بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

غذاهای عربی

کیبه نوعی کوفته لبنانی، و غذای ملی  این کشور است. کسی نیست که به لبنان سفر کند و از این غذای لذیذ نچشیده باشد . کیبه به اشکال و طرق مختلف تهیه و سرو می شود که در اینجا ، نوع ساده آن را شرح می دهیم.گوشت کیبه، باید خوب نرم شود. در قدیم گوشت این غذا را می کوبیدند. اما امروزه در قصابی ها گوشت کوبیده و مخصوص کیبه پیدا می شود، ولی درمنزل هم می توان این گوشت را تهیه نمود .مواد لازم برای آشپزی آکا 500 گرم ( دو بار چرخ شود)   گوشت گوسفند بی چربی2 لیوان   بلغور گندم پخته و آبکش شدهیک عدد   پیاز متوسطبه



ادامه مقاله کیبه عربی (غذای سنتی لبنان)



برچسب ها: