پلوی بحرینی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای عربی- از پلوی بحرینی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

غذاهای گوشتی , پلوی بحرینی ,

پلوی بحرینیابتدا برنج را خوب شسته وخیلی کم نمک می زنیم و به مدت 2 ساعت قبل از پخت خیس می کنیم سپس مرغها را با مقداری آب ،پیاز و دو عدد لیمو عمانی درسته ومقداری زردچوبه ونمک می گذاریم بپزند .البته باید یادآور ... مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا برنج = 3لیوانران وسینه ی مرغ= 6 عددپیاز متوسط=4 عددگردو و خلال بادام=1 لیوانکشمش پلویی=2/1 لیوانپودر لیمو عمانی=1 قاشق غذا خوریلیمو عمانی درسته= 2 عددادویه ی پلویی=به میزان لازمدارچین و زردچوبه= به میزان لازمنمک و فلفل= به میزان لازمطرز ته



ادامه مقاله پلوی بحرینی



برچسب ها: پلوی بحرینی. .