صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذاهای عربی arrow طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی -

طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای عربی- از طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

بادمجان روغنی,لبنانی,بادمجان کبابی

طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی بادمجانها را پوست می‌کنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم می‌کنیم تا هر بادمجان ۴ قطعه شود. کمی نمک به آنها می‌پاشیم و اطرافشان را در روغن می‌غلتانیم...مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا بادمجان قلمی یا دلمه ای کوچک  ۵/۱ کیلوگرمپیاز ریز سفید  ۵۰۰ گرمگوجه فرنگی  ۱ کیلوگرمسرکه  ۱ استکان معمولیسیر  ۱ بوتهروغن مایع  ۱۵۰ گرمنمک و فلفل  بقدر کافیطرز تهیه :بادمجانها را پوست می‌کنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم می‌کنیم تا هر بادمجان ۴ قطعه شو



ادامه مقاله طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی



برچسب ها: لبنانی. بادمجان کبابی. بادمجان سرخ شده. بادنجان. بادمجان.