صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذا با گوشت چرخ کرده arrow طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی

طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذا با گوشت چرخ کرده- از طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

دستپیچ, طرز تهیه, طرز تهیه دستپیچ کرمانشاهی

قابلمهٔ محتوی دستپیچ‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا سس کاملاً به خورد آن برود؛ پس از آن می‌توانید دستپیچ‌ها را در ظرف مناسب بریزید و سرو کنید.مواد لازم برای ۶ نفر :۵۰۰  گرم گوشت چرخ کردهٔ بدون چربی۱ عدد پیاز متوسط رنده شده۲۵۰ گرم لپهٔ پخته۱۰۰ گرم آرد نخودچی۲ عدد تخم مرغزردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازمروغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم.مواد لازم برای داخل دستپیچ :۲۰۰ گرم برگهٔ قیسی۱۵۰ گرم گردوی خرد شده۱۵۰ گرم کشمش۲ قاشق سوپخوری پیازداغمواد لازم برای تهیهٔ سس دستپیچ:۲



ادامه مقاله طرز تهیه دست پیچ کرمانشاهی



برچسب ها: طرز تهیه. طرز تهیه دستپیچ کرمانشاهی. دستپیچ کرمانشاهی.