صفحه خانگی arrow آشپزی arrow غذا با گوشت چرخ کرده arrow طرز تهیه پای گوشت و هویج -

طرز تهیه پای گوشت و هویج -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذا با گوشت چرخ کرده- از طرز تهیه پای گوشت و هویج بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

پای گوشت,پای سیب

طرز تهیه پای گوشت و هویجشما می توانید پای آماده شده را با سس گوشت یا پوره سیب‌ زمینی میل کنید...زمان تهیه: 50 دقیقه به علاوه زمان سرد شدنزمان پخت: 20 دقیقهتعداد : برای 6 نفرمواد لازم برای آشپزی آکا برای نان پای :آرد                          300 گرم به علاوه مقداری برای پاشیدن روی آننمک                                                           به مقدار لازمکره                                                                75 گرمروغن نباتی                                               



ادامه مقاله طرز تهیه پای گوشت و هویج



برچسب ها: پای سیب.