صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع غذا با مرغ arrow کوردن بلو با پنیر چدار - آشپزی آکا

کوردن بلو با پنیر چدار - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع غذا با مرغ- از کوردن بلو با پنیر چدار بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

غذاهای گوشتی , کوردن بلو با پنیر چدار ,

آشپزی - انواع غذا با مرغ - کوردن بلو با پنیر چداریک اردور خوشمزه که برای مهمانی های شما مناسب است. بچه ها حتما از این اردور استقبال می کنند. سینه مرغ را سه ورق کرده و در پیاز خردشده، نمک و فلفل به مدت سه ساعت می خوابانیم. بعد سینه ها را با بیفتک کوب می کوبیم... مواد لازم برای آشپزی آکا سینه مرغ و پیاز =از هر کدام یک عددپنیر چدار= سه قاشق غذاخوریکالباس =سه ورقپودر نشاسته ذرت= دو قاشق غذاخورینمک و فلفل و روغن= به میزان لازمتخم مرغ= دو عددپودر سوخاری= پنج قاشق غذاخوریطرز تهیه:یک اردور



ادامه مقاله کوردن بلو با پنیر چدار



برچسب ها: کوردن بلو با پنیر چدار. .