ران مرغ تنوری -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع غذا با مرغ- از ران مرغ تنوری بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ران مرغ,مرغ تنوری,مرغ سوخاری

ران مرغ تنوری پوست مرغ را گرفته و در سینی فر که با اندکی روغن چرب شده است بچینید. نمک و فلفل را روی آن پاشیده وبه مدت ....دقیقه در فر ۳۷۵با دمای درجه فارنهایت یا اگر طعم غذاهای تنوری را دوست دارید، دست به کار شوید. ران مرغ تنوری با سس کمی شیرین خود، غذایی دلچسب برای روزهای خنک پاییزی است.● مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا ▪ ۸ تکه ران مرغ (فقط قسمت پایین ران)▪ ۴/۱ ق.چ. نمک▪ ۴/۱ ق.چ. فلفل سیاه▪ ۲ حبه سیر ریز خرد شده یا ۱ ق.چ. پوره سیر آماده▪ ۲ ق.چ. روغن▪ ۴/۳ پیمانه سس باربکیو▪ ۴/۱



ادامه مقاله ران مرغ تنوری



برچسب ها: مرغ تنوری. مرغ سوخاری. تنوری.