طرز تهیه قلیه سیر -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع غذا با مرغ- از طرز تهیه قلیه سیر بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

سیر قلیه,غذای گیلانی,خوتکا

طرز تهیه قلیه سیر مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا برگ سیر دو دستهخوتیکا (پرنده هوایی) یک عددلپه 100 گرمتخم‌مرغ دو عددگوجه‌فرنگی یک عددآبغوره سه قاشق سوپخوریروغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازمطرز تهیه :برگ‌های سیر را پس از شستن به طول یک سانتی‌متر برش بزنید و مقداری روغن را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و برگ‌های سیر را در آن تفت دهید، تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و در تابه سرخ کنید. آن‌گاه لپه خیس خورده را با خوتیکا و گوجه‌فرنگی خردشده تفت داده تا حدی که گوجه‌فرنگی نرم و



ادامه مقاله طرز تهیه قلیه سیر



برچسب ها: غذای گیلانی. خوتکا.