خورش سی چوان -

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت غذاهای چینی- از خورش سی چوان بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

غذای چینی

خورش سی چواندر هشت خورش بزرگ چین ، خورش استان سی چوان وسیعترین سلسله خورش است که در همه جا دیده می‌شود. خورش سی چوان دارای تاریخ دیرینه و ویژگی‌های مخصوص به خود است و در چین و خارخ شهرت دارد. خورشهای سی چوان به رنگ – خوشبویی- مزه وشکل زیاد توجه می‌کند. مزه آن تند – شور – شیرین- ترش – تلخ و خوشبو را تشکیل می دهد و چند ده خورش‌های دو مزه درست شده است.شیوه اشپزی خورش‌های سی چوان طبق مواد خام و و اب و هوا و خواست مهمانان بیش از ۳۰ نوع خورش از جمله پختن – سرخ کردن با کمی روغن- سرخ کردن درست می‌شود.



ادامه مقاله خورش سی چوان



برچسب ها: