صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow انچیلادای گوشتی، تورتیلای شکم پر مکزیکی

انچیلادای گوشتی، تورتیلای شکم پر مکزیکی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از انچیلادای گوشتی، تورتیلای شکم پر مکزیکی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

انچیلادای گوشتی، تورتیلای شکم پر مکزیکی

مواد لازم:•    450 گرم گوشت چرخ کرده گاو، پخته•    نیم فنجان پیاز خرد شده•    2 حبه سیر، له شده•    نیم قاشق چایخوری نمک•    ربع قاشق چایخوری فلفل•    2 قوطی سس ملایم انچیلادا•    8 عدد تورتیلای ذرتی کوچک•    سه چهارم فنجان پنیر فلفلی رنده شده•    1 قاشق غذاخوری گشنیز، خرد شده•    خامه (اختیاری)دستور تهیه:1. فر را بگذارید در دمای 350 درجه فارنهایت



ادامه مقاله انچیلادای گوشتی، تورتیلای شکم پر مکزیکی



برچسب ها: تورتیلای شکم پر مکزیکی انچیلادای گوشت. یتورتیلای شکم. غذای مکزیکی. آشپزی. .