صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow اسلایس شکلات - آشپزی آکا

اسلایس شکلات - آشپزی آکا

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از اسلایس شکلات بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

دسراسلایس شکلات,طرز تهیه دسر

آشپزی - انواع دسر - اسلایس شکلات عدد قالب مستطیل ۲۵×۸ سانتی متری را با کاغذ پوشش داده طوری که دیواره را بپوشاند و ۳ سانت از دیواره بالا بیاید. مارش مالا، آب و کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید، ...● مواد مورد نیاز:  ▪ مارش مالا سفید: ۲۰۰ گرم؛  ▪ آب: ۱ قاشق سوپخوری؛  ▪ کره خرد شده: ۹۰ گرم؛  ▪ شکلات سیاه خرد شده: ۲۰۰ گرم؛  ▪ بیسکویت ساده خرد شده: ۱۲۵ گرم؛  ▪ گیلاس شکری شده (مربای گیلاس بدون شیره): ۱۲۵ گرم؛  ▪ فندق تست شده نیمه شده: ۷۵ گرم؛  ▪ گردو: ۵۰ گرم؛  ▪ شکلات سیاه ذوب شده (اضافی



ادامه مقاله اسلایس شکلات



برچسب ها: طرز تهیه دسر.