صفحه خانگی arrow آشپزی arrow انواع دسر - پیش غذا arrow چند نکته مهم در تهیه دسرها، پودینگها و ژله ها - کاایران

چند نکته مهم در تهیه دسرها، پودینگها و ژله ها - کاایران

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از چند نکته مهم در تهیه دسرها، پودینگها و ژله ها بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

ترفندهای آشپزی,ترفندهای شیرینی پزی,نکات تهیه دسر

چند نکته مهم در تهیه دسرها، پودینگها و ژله ها ۱) اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد. ۲) اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم. ۳) برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال می گذاریم. ۴) در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم. ۵) پودینگ سریعاً بسته می شود. ۶) نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد. ۷) ظرف تهیه پودینگها باید



ادامه مقاله چند نکته مهم در تهیه دسرها، پودینگها و ژله ها



برچسب ها: ترفندهای شیرینی پزی. نکات تهیه دسر.