دسر فرانسوی

شما از پرتال آکاایران در سایت سرگرمی بخش آموزش آشپزی آکا و طرز تهیه هزاران غذا و آشپزی آسان قسمت انواع دسر - پیش غذا- از دسر فرانسوی بازدید می کنید امیدواریم بپسندید

سبک زندگی , خانه داری و آشپزی ,آشپزی

ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شکر را اضافه می کنیم تا کرم رنگ شود. بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند می زنیم. سپس کاکائو را در شیر حل می کنیم.مواد لازم :کاکائو : یک قاشق مربا خوری سرپرشیر:  یک لیوانپودر قند: یک قاشق غذا خوری سر پرزرده تخم مرغ: چهار عددخامه: 200 (دویست)گرمشکر: 1/2 پیمانه(نصف پیمانه) ورقه ژلاتین ضخیم: سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق)  روش تهیه :ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع



ادامه مقاله دسر فرانسوی



برچسب ها: خانه داری و آشپزی. آشپزی. دسر فرانسوی. دسر.